Despre Livejasmin

LiveJasmin cunoscut si sub numele Jasmin este un site de videochat destinat adulților, ce oferă show-uri video live, de obicei cu nuditate și activități sexuale, de la striptease, vorbe murdare şi până la  masturbare cu jucării sexuale. Site-ul a fost înființat în 2001 de către György Gattyán, un antreprenor de maghiar, iar in prezent este detinut de compania DuoDecad IT Services Luxembourg S.a r.l fiind unul dintre cele mai mari site-uri de videochat.

Daca esti in cautarea unei surse de venit Livejasmin poate fi o alegere buna. Livejasmin este un site care plateste bilunar. Mai exact pentru perioda 1-15 ale lunii plata se face pe 10 luna viitoare.  Iar pentru  perioada 16 – sfarsitul lunii plata se face pe 25 luna viitoare. Plata se face in dolari,  iar suma minima de plata este 100$. Metodele de plata acceptate sunt Firstchoice Pay, ePayService, WebMoney.

Daca ai probleme cu nuditatea, livejasmin este unul din putinele site-uri pe care poti face videochat non-adult avand  urmatoarele categorii ( Soul Mate, DJ, Dancer, Fashion, Love Life Adviser, Fitness, Cosplay ).

Te poti inscrie pe site ca model independent dar si ca studio de videochat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *